Kantoor huren in Venlo
Grote en kleine kantoren turn key en geheel gerenoveerd.

Huur een eigen kantoor in Venlo.
De de Manufactuur biedt ruimte aan grote en kleine ondernemingen.
Ons pand heeft een perfecte ligging tussen snelwegen A67, A73, openbaar vervoer en station.  Centraal gelegen en goed bereikbaar (makkelijk parkeren, bushalte voor de deur). In zowel grote als kleine ruimte’s bieden we een nette uitstraling naar uw klanten en bezoekers.

Faciliteiten:
Bovendien kan elke huurder kosteloos gebruik maken van lunchruimte’s en vergaderruimtes. We zorgen voor nette en eenduidige reclamevoorzieningen en bovendien is er 24 uurs toegang, dus ook in het weekend. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven, inclusief service en heel snel glasvezel internet. Opzegbaar per maand, half-jaar of per jaar.

Alle voordelen
✓ afsluitbare kantoorruimtes
✓ huren incl. service en internet
✓ 24/7 toegankelijk
✓ Variatie aan mede-huurders
✓ parkeerplaats voor de deur en op 50 m afstand

Representatief afsluitbaar kantoor
De kantoorruimtes van de Manufactuur zijn van alle gemakken voorzien.  We bieden bekabeld glasvezel internet (meerdere IP adressen voorhanden). De kantoren zijn voorzien van verwarming en topventilatie. Je kijkt uit op het mooie kazerneterrein en een patio tuin. Er is een gezellige grote lunchruimte. De ruimtes zijn schoon, modern en hoogwaardig ingericht. Bovendien kunt u er 24/7 gebruik van maken. Er is voldoende ruimte om te kunnen overleggen met klanten, te lunchen, te vergaderen en te werken!

Grote lunchruimte
Ideaal om even te lunchen, tot rust te komen of je klant van koffie of thee te voorzien. Er staat een koffie bonen apparaat, een waterkoker,koelkast alles tot je beschikking.

Vergaderkamers
In elke ruimte is een vergaderruimte voorhanden die vrij (fair use) kan worden gebruikt door de huurders van de Manufactuur.

Goed zichtbaar met uw onderneming
Zowel online als op het pand is de zichtbaarheid van uw bedrijf perfect geregeld. Uw logo is zowel buiten, als bij de entree, als in de Manufactuur goed zichtbaar. Door deze uniforme uitstraling kunnen uw bezoekers u altijd gemakkelijk vinden.

Bent u op zoek naar kantoorruimte in Venlo? De Manufactuur is een modern kantoorpand met een groot aanbod aan kantoorruimtes. Er is kantoorruimte te huur in diverse formaten. Het gebouw is voorzien van alle benodigde faciliteiten en beschikt over een eigen parkeer terrein. Met een trein- en tramstation op loopafstand bent u binnen 5 in het centrum van Venlo.

 • Waarom kiezen voor de Manufactuur in Venlo?
  Zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
  Op loopafstand van station Venlo en station Blerick
  Gratis parkeren
  Huurvoorstel op basis van uw wensen
  Een professionele en inspirerende locatie om relaties te ontvangen
  Flexibele huurcontracten met een korte looptijd mogelijk
  Vergaderzalen gratis, per uur, dagdeel of hele dag
  Vergadering desgewenst volledig verzorgd met koffie, thee en lunch

Kantoorruimte Huren
De manufactuur heeft voor ieder bedrijf een kantoorruimte op maat, of u nu ZZP’er bent of een groot kantoor runt. Wij bieden een fijne werkomgeving voor u en uw medewerkers. Met vrijheid om zelf te beslissen over indeling en inrichting. Vertel ons wat u nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen en wij bieden u graag een offerte aan!

Flexwerkplek vanaf € 140,00
Bent u een startende ondernemer? Bent u toe aan een flexibele en voordelige werkplek buiten de deur? De Manufactuur biedt flexwerkplekken voor een vast bedrag per maand aan. Uw contract is maandelijks opzegbaar; u heeft dus geen verplichtingen voor langere termijn. Het enige wat u hoeft te doen, is uw laptop meenemen. U heeft al een flexwerplek vanaf €140,00 per maand (excl. btw).

kantoor huren

Coachruimte
Spreekruimte
Trainingsruimte
Presentatieruimte
Coachkamer
Spreekkamer
Interview kamer
Board room
Seminars
Online reserveren
Opstellingen
Internet toegang
Cateringservice
Video conference

Kantoorruimte
Kantoor huren
Vergaderruimte
Bedrijfspand huren
Kantoren
Service kantoor
Mobiele professionals
Calamiteiten huisvesting
Coworking
Remote office
Flexibele kantoren
Deel kantoor
Privé kantoor
Dag kantoor
Virtual office
Virtueel kantoor
Postadres

Kantoor
Flexplekken
Virtual office
Business Centre
Kantoorruimte huren
Bedrijfsverzamelgebouw
Kamer van Koophandel
Post afwikkeling
Starters
Vestigingsadres
Kantoor aan huis
Office as a service
Enterprice oplossingen
Bedrijfsruimte te huur
Business Center Venlo