WE HEBBEN ALLES VOOR JE GEREGELD!

Een All-in werkplek huur je al voor € 140,- p. mnd. excl. btw.

Vergaderruimtes

Mooie patio

Koffie en thee

Presentatieruimte voor events

In hoogte verstelbare bureaus

Pantry

Design zithoekjes

24/7 toegang

Ruim 120 werkplekken

Printen en papier inclusief

Bureau en stoel

Supersnel internet

Ruim 120 werkplekken

Manufactuur is een herbestemming van één van de fabriekshallen van Leolux. De bestaande ruimte is omgebouwd naar een ruimte vol open en transparante werkplekken voor “Design and Craftsmanship”.

De bestaande bakstenen gevel is vervangen door glas en doorschijnend kunststof. Om het directe zonlicht buiten de werkplekken te houden, zijn er ruim 250 aluminium lamellen geplaatst. Door deze lamellen een kwartslag te torderen, gaat de gevel een interactie aan met haar passanten: ze verandert van gesloten naar transparant en onthult als het ware langzaam haar bewoners. Een portaal van 4,5m hoog vormt het begin van de centrale hal. Hier is ruimte voor het geven van een lezing of presentatie en voor de dagelijkse lunch.

Het verzamelgebouw Manufactuur heeft een lange voorgeschiedenis. Bijna 80 jaar produceerde Leolux er meubelen en nog steeds is Leolux op deze locatie te vinden. In 2013 werd het bestaande pand volledig verbouwd tot een ruimte waar verwante bedrijven een aangenaam onderkomen vinden.

Duurzaamheid speelde een centrale rol: karakteristieke elementen bleven behouden, oude materialen werden hergebruikt en er werden materialen toegepast die C2C gecertificeerd en/of gerecycled waren. Manufactuur is volledig onafhankelijk van fossiele brandstoffen; elektriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen en olie en gas zijn overbodig gemaakt. Een WKO-installatie zorgt voor warmte en koeling.